• Croatian
  • Macedonian
  • Slovenian
  • Bosnian
  • Serbian

CHOOSE SUBTITLE

scroll top arrow

Fox Networks Group

FNG Balkan je partner Mediatranslationsa već osam godina. Trenutačno nam osiguravaju titlove na srpskom, slovenskom i hrvatskom za FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, 24Kitchen i Nat Geo.
Usluge koje pružaju moraju zadovoljiti visoke standarde kvalitete naših brandova i neprestano rastuće zahtjeve gledatelja. Mediatranslations je oduvijek bio pouzdan isporučitelj i strastvena pomoć u uspjehu FNG-a na navedenim tržištima.

HBO Adria

Marin Kariž, Country Manager for Adria and Bulgaria

Što reći o Mediatranslationsu? Ako niste upoznali ovaj marljivi tim vrhunskih prevoditelja, sve što kažem moglo bi zvučati pretjerano i nadrealno. U ovo je doba prava rijetkost surađivati s partnerom koji je partner u punom smislu riječi. Uz potpunu predanost radu, poštivanje rokova i konstruktivne savjete, možete očekivati i prijateljski radni odnos. Da podvučem: Sanja, Tomislave i čitavi MT timu, hvala vam na svemu što ste učinili za HBO. Hvala na brzini, kvaliteti, kritikama, prijedlozima i, na kraju, hvala na kavi i srdačnosti zahvaljujući kojima se uvijek radujem idućem sastanku.

RTL Hrvatska

Marko Došlić, Šef upravljanja programom i strategije

Suradnja s Mediatranslationsom čisto je zadovoljstvo. Njihova brzina, ažurnost i visoka kvaliteta prvi su sinonimi, no najviše mi se sviđaju fleksibilnost i brza rješenja kad je riječ o nekim neobičnim potrebama(:)) Kao i smiješak koji dobiješ od svakog zaposlenika tvrtke.

Nova TV (Hrvatska)

Mediatranslations je naš pouzdani partner od početka našeg poslovanja 2000. godine. Tijekom godina držali su najviše standarde kad je riječ o kvaliteti usluga. Osim što su na ovom području prvi kad je riječ o znanju i prijevodima, također su i poslovni partner koji razumije i prilagođava se potrebama klijenta. Radujemo se brojnim godinama uspješne suradnje koje još slijede!

scroll top arrow