PREVODITELJSKA TVRTKA

HRVATSKI

Hrvatski

Engleski

Češki

Poljski

Rumunjski

Srpski

Slovački

Slovenski

Bosanski

Albanski

Makedonski

Hrvatski

Engleski

Češki

Poljski

Rumunjski

Srpski

Slovački

Slovenski

Bosanski

Albanski

Makedonski

Hrvatski

Engleski

Češki

Poljski

Rumunjski

Srpski

Slovački

Slovenski

Bosanski

Albanski

Makedonski

TITLOVI I
SINKRONIZACIJA

Specijalizirani smo za prijevode u titlove i sinkronizaciju filmova, serija i ostalih formata. Koristimo najnoviju tehnologiju u skladu s tržišnim trendovima.

USLUGE
PREVOĐENJA

Naši su prevoditelji visokoobrazovani i stručni. Isporučujemo tekstove na više od 30 jezika s naglaskom na prijevod televizijskog sadržaja.

KONTROLA
KVALITETE

Nudimo detaljne korekture, lekture i supervizije prevedenog ili dostavljenog materijala i isporučujemo profesionalan, kvalitetan i točan tekst.

SVE NAŠE USLUGE

S više od 20 godina iskustva, vodeća smo prevoditeljska tvrtka u regiji.

SAZNAJ VIŠE

HBO ADRIA

Što reći o Mediatranslationsu? Ako niste upoznali ovaj marljivi tim vrhunskih prevoditelja, sve što kažem moglo bi zvučati pretjerano i nadrealno. U ovo je doba prava rijetkost surađivati s partnerom koji je partner u punom smislu riječi. Uz potpunu predanost radu, poštivanje rokova i konstruktivne savjete, možete očekivati i prijateljski radni odnos.

NOVA TV (HRVATSKA)

Mediatranslations je naš pouzdani partner od početka našeg poslovanja 2000. godine. Tijekom godina držali su najviše standarde kad je riječ o kvaliteti usluga. Osim što su na ovom području prvi kad je riječ o znanju i prijevodima, također su i poslovni partner koji razumije i prilagođava se potrebama klijenta. Radujemo se brojnim godinama uspješne suradnje koje još slijede!

RTL HRVATSKA

Suradnja s Mediatranslationsom čisto je zadovoljstvo. Njihova brzina, ažurnost i visoka kvaliteta prvi su sinonimi, no najviše mi se sviđaju fleksibilnost i brza rješenja kad je riječ o nekim neobičnim potrebama(:)) Kao i smiješak koji dobiješ od svakog zaposlenika tvrtke.

NAŠI KLIJENTI

Naš portfelj klijenata sastoji se od poznatih brendova.

SESTRINSKE TVRTKE

RADNA MJESTA

Ukoliko se želite pridružiti Mediatranslations timu, javite nam se!

SAZNAJ VIŠE